','

' ); } ?>

Begeleiding bij iedere ondernemingsfase

Ondernemen is keuzes maken. Keuzes die bij elke ondernemersfase een gedegen kennis van zaken vergen.
Om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen, zoek je de juiste balans tussen persoonlijke, zakelijke en emotionele afwegingen. 

AVE Administratie- en Belastingadviseurs zorgt voor de juiste begeleiding. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Complexe wet- en regelgeving verwoorden wij op een heldere manier. Hierdoor kunnen hindernissen omslaan in kansen die je optimaal benut.

Begeleiding startende ondernemers

Startende ondernemers begeleiden wij bij onder andere de keuze voor de juiste rechtsvorm en het opstellen van een ondernemingsplan.

Ook zijn wij jouw perfecte aanspreekpunt als je een doorstart wilt maken of groei voor ogen hebt.

Financiering voor het bedrijf

Op zoek naar een financiering? Via ons uitgebreide netwerk begeleiden wij jou graag naar een geschikte geldverstrekker. Wij zorgen ervoor dat de geldverstrekker alle benodigde stukken op een presenteerblaadje krijgt aangeleverd. Hij/zij kan dan eigenlijk geen nee meer zeggen.

Bedrijfsbeëindiging, bedrijfsopvolging, fusie of overname

AVE Administratie- en Belastingadviseurs wordt steeds vaker gevraagd veranderingen in de structuur of samenstelling van het bedrijf te begeleiden. Bijvoorbeeld bij:

  • De beëindiging van het bedrijf
  • Een bedrijfsopvolging
  • Een fusie
  • Een overname

Door onze ruime ervaring zorgen wij er voor dat de bedrijfsopvolging of overname een succes wordt. Wij zullen je hierbij gevraagd en ongevraagd (fiscaal) advies geven.

Meer informatie

Bedrijfsbegeleiding vergt een sterk vertrouwen en kennis van zaken. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen doen.