Over ons

AVE Accountants en Adviseurs is uw ideale partner waar u terecht kunt voor verschillende financiële diensten zoals het geven van advies, het voeren van bedrijfsadministraties alsmede belastingzaken.

Door de ruim aanwezige kennis en praktijkervaring zijn wij vertrouwd met de gang van zaken in het mkb.

Voor vragen en/of het aanvragen van een of meerdere diensten, neem contact op of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Historie AVE Accountants en Adviseurs

AVE Accountants en Adviseurs is formeel gestart op 1 juli 2015, maar kent daarvoor al een rijke historie onder de naam Administratiekantoor Van Ekkendonk. Grondlegger van het kantoor is Harry van Ekkendonk, die helaas veel te snel nadat hij van zijn pensioen kon gaan genieten, is overleden in 2018.

Harry is het kantoor in 2006 gestart, na jaren werkzaam geweest te zijn bij een middelgroot accountantskantoor. Door zijn ondernemende kwaliteiten, en grote gunfactor, groeide ‘Administratiekantoor Van Ekkendonk’ uit tot een vooraanstaand administratiekantoor in Helmond.

 

foto melvin en harry

Overname door Harrie en Melvin

Na een prettige kennismaking en vruchtbare samenwerking van een jaar in 2013 besloten Harrie Nijssen (1960 en grondlegger van het kantoor in Best) en Melvin Bartraij (1974 en afgestudeerd Accountant-Administratieconsulent (AA) en Register Belastingadviseur (RB)), hun krachten en portefeuilles samen te bundelen, en was op 1 januari 2014 het accountantskantoor Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs in Best geboren.

Medio 2015 hebben Harrie en Melvin samen het administratiekantoor van Harry van Ekkendonk in Helmond overgenomen. Na een prettige samenwerking heeft Harry op 31 december 2017 definitief afscheid genomen van zijn kindje en heeft hij het stokje volledig overgedragen aan Harrie en Melvin.

Een volwaardig SRA-accountantskantoor met betrokken medewerkers

Al snel na de overname in 2015 werd het administratiekantoor omgebouwd tot een volwaardig SRA-accountantskantoor en vond er een rustige doch gestage groei plaats. Niet alleen door de prettige samenwerking tussen Harrie en Melvin, niet alleen door het DNA en de kernwaarden van het kantoor, maar ook door het trouwe personeelslid Suzanne van Duijnhoven. Een betrokken, bedreven en enthousiast medewerkster, die het kantoor vanaf de start in 2006 samen met Harry heeft opgebouwd.

Uitbreiding maatschap

Per 1 januari 2020 is Erik Bongers toegetreden tot de maatschap AVE. Erik, een betrokken, bedreven en vakkundige relatiebeheerder, heeft zich na vele jaren werkzaam geweest te zijn bij enkele middelgrote accountantskantoren, de jaren daarvoor bewezen als een uitstekende kantoorleider en opvolger van Harry. De stap naar het toetreden tot de maatschap was voor ons dan ook een logische stap, want onze ambities en toekomstplannen liggen perfect op dezelfde lijn.

logo BNAA

Samenwerking met Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs

AVE Accountants en Adviseurs werkt nauw samen met Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs in Best. Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs is groot genoeg om alle kennis zelf in huis te hebben zonder de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen.

Beide accountantskantoren blijven zelfstandig opereren, maar uiteraard is de werkwijze en het DNA op beide kantoren hetzelfde.