Salarisadministratie en personeelsbeleid

Werknemers zijn vaak de sleutel van een onderneming. Als medewerkers gemotiveerd zijn en effectief functioneren, komt dit ten goede aan de bedrijfsresultaten. Investeren in een goed doordacht en uitgevoerd personeelsbeleid is dan ook van groot belang.

Salarisadministratie voor werkgever en werknemer overzichtelijk

De diensten die AVE Accountants en Adviseurs in samenwerking met Bartraij & Nijssen Accountants en Adviseurs op personeelsgebied levert zijn:

  • Salarisstroken
  • Loonbelastingopgaven
  • Eindejaarsgegevens
  • Sociale verzekeringen en premies
  • Arbeidsrecht
  • Advies bij de ontwikkeling van het personeelsbeleid

AVE Accountants en Adviseurs kan jouw onderneming adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling van het personeelsbeleid en bij arbeidsrechtelijke zaken. Je kunt dan denken aan:

Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende arbeidsvoorwaarden

Advies over arbeidsgeschillen en ontslagprocedures.
Salarisadministratie met gratis handige online tool

Uiteraard is het mogelijk om jouw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden. Je kunt zelf kiezen of jij en jouw werknemers gratis gebruik willen maken van een loonportaal, waarin jouw werknemers zelf hun salarisstrook kunnen downloaden. Daarnaast geven wij periodiek inzicht in bijvoorbeeld jouw totale loonkosten.

Inzicht en fiscaal advies over de werkkostenregeling

Ruim voor het einde van het jaar krijg je van ons proactief inzicht en fiscaal advies over de werkkostenregeling, zodat jij ook hier jouw kansen volledig kunt benutten.